Kirpikleriniz İçin Doğru Maskarayı Seçin

Kirpikleriniz İçin Doğru Maskarayı Seçin



Maskaralar farklı efektler veren çok farklı formulasyona sahip olabilir. Siz cesur bir Fransız görünümünemi sahip olmak istersiniz yoksa daha doğal şeffaf bir görünümümü tercih edersiniz. Oriflame Güzellik Uzmanları sizin için doğru olanı bulamanıza yardımcı oluyor.

Aranan: Mükemmel Bir Uygulayıcı

Herşey aplikatörle ilgili. Size en uygun olanı seçin. Doğru maskara seçimi inanılmaz bir fark yaratabilir. Önce ne istediğinize karar verin hacim mi uzunluk mu kıvrımmı...

Çok fazla hacimli cesur bir görünüm istiyorsanız , çok fırçalı bir uygulayıcı en iyi seçimdir. Çok yoğun hacimli bir aplikatör inanılmaz hacim oluşturmanıza yardımcı olur. XXL hacmini kirpiklerimize veren THE ONE 5 İN 1 WONDER LASH XXL MASKARA yı deneyin. Aplikatörün kavisli şekli tüm kirpiklere ulaşır. Krpiklerinizin gün boyu inanılmaz hacimli görünmesini sağlayarak bakışlarınıza derinlik kazandırır.

Eğer uzunluk sizin tercihiniz ise daha dar bir aplikatör seçmelisiniz. İnce tercihen ince uçlu bir aplikatör kirpiklerinizin köküne ulaşarak uzunluk verir. Kirpiklerinize uzun veren THE ONE HİPNOTİK DERİNLİK MASKARASI na gözatın.

Konformal bie aplikatör iç ve dış kçşelerde bile tüm kirpiklerinize ulaşır ve kirpiklerinizin müthiş kıvrımlı olmasını sağlar. Bu tip aplikatör gözün ortaya çıkarılmasını sağlarken tüm kirpiklerinize ulaşır. Giordani Gold İkonik All-İn-One Maskara yı deneyebilirsin.

Uzunluk ve kıvrımın her ikisinide aynı anda sağlayan bir maskara arıyorsanız  THE ONE İNSTANT EXTENSİON MASKARA sizin seçiminiz olmalı.

ORİFLAME E ÜCRETSİZ KAYIT OL TÜM ÜRÜNLERİ İNDİRİMLİ SATINALMA FIRSATINI YAKALA!



Yorumlar