Anında Özsaygıyı Artıran 4 Koku

Parfümler gerçekten çok önemlidir, kimliğinizi şekillendirmeye yardımcı olabilir, kim olduğunuz hakkında güçlü bir izlenim verir, benlik saygınızı artırır ve hatta ruh halinizi değiştirir. Bir iş görüşmesi arifesinde veya stresli günler geçiriyor olun, sizi kaldırabilecek bir parfüm var. Bu koku herzaman kendi kendinize olan saygınızı artıracaktır!
1. İÇ KUVVET
Hayat bu aralar ekstra zor ve dibe vurduğumu hissediyorum. Tüm bu yogunlukta kendimi iiyi hissetmek ve enerjimi yükseltmek için müthiş bir kokuyla tanışıyorum. . İçeriğinde yer fıstığı koku notaları vardır. Zorlu durumlarda duygusal bir kimliğe demir atmanıza ve ekstra bir güç artışı sağlamanıza yardımcı olurlar. The Secret , İskandinav tanrısı Idun'dan esinlenmiştir ve iç direncinizi ve enerjinizi yükseltmek için özel olarak tasarlanmış eşsiz bir altın elma kokusuna sahiptir. Sandal ağacı ve vanilya'nın temel notası, iç sakin bir his yaratır ve kendinizi güçlü ve zinde hissetmenize yardımcı olur -Bir kokunun neleri değiştirebileceğini tahmin edemezsiniz.
2. KARİYERDE KENDİ ÖĞRENME
Bir iş görüşmesi yapmak veya patronunuzla önemli bir toplantı yapmak, bazen daha fazla cesaret gerektirebilir. Sinirlilik veya gerginlikten kurtulmak için, biraz daha fazla kendine güven eklerken, kendinizi sakin ve göze batmayan hissettiren karakteristik bir kokuya dikkat edin. Oryantal aromalar bu durumlar için iyi bir seçimdir, devralmadan ikna edicidirler. beyaz frenk üzümü ve limon kabuğu onun üst notaları ile vermek Lucia Parlak Aur metni size radyant aura ve güven ekstra bir dokunuş. Sedir ve amber kokulu ocak, sofistike ve unutulmazlığın doğru kombinasyonuna sahiptir.

3. MÜKEMMEL CHARM 
İlk randevunun zamanı ve midenizdeki tüm kelebekleri hissetmeye başladığınızda evden çıkacaksınız. Ne hakkında konuşmalıyız? Ya terlemeye başlarsam? Ne parfüm almalıyım? İlk koku izlenimi, ilk seçimle aynı izlenimi verebilir. Açık bir çiçek ve aynı anda davet edici bir kokuya odaklanmanızı öneririz. Flört dokunuşlu romantik bir kokuya ne dersin? Eclat Mademoiselle , gerçek romantizm ve sofistike birliği temsil eden egzotik ve harika bir kadınsıdır. Su ve beyaz ebegümeci ince notaları ile tarihin mükemmel şık tamamlayıcısıdır.


ORİFLAME İN MÜTHİŞ KOKULARIYLA TANIŞMAK İÇİN ORİFLAME E ÜCRETSİZ ÜYELİK FIRSATINI KAÇIRMAYINORİFLAME ÜYELİK FORMU İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Yorumlar