5 Dakika Ve 7 Adımda Genç Görünmenin Yolu


5 Dakika  Ve 7 Adımda Genç Görünmenin Yolu



Yaşlanmak pekçok yönden şaşırtıcıdır bunun tadını çıkarırken 5 dakika ve 7 ufak dokunuşla olumsuz etkilerden de kendinizi kurtararak daha da iyi hissedebilirsiniz.

1-Başlangıç olarak pul pul olmuş cildinizi canlandırın

Parlak ve şehvetli bir güzellik için ilk adım cilde ihtiyacı olan nemi vermek.Tüm makyajı Oriflame Smoothing Cleansilk Milk iyice temizleyin. En iyi sonuç için derinlemesine temizleyen ve cilde nazikçe masaj yapan bir temizleme fırçası kullanın.(SkinPro Sonic 3 ü 1 Arada Sistem)
Haftada bir kez kullanabileceğiniz bir cilt maskesi ve gerçekten gücendiğiniz bir markanın derinlemesine nemlendiricisini uygulayın.


2-Nemlendirilmiş Cilt

Mat cilt güzeldir. Ancak olgunlaşmış bir cilt için biraz daha yağlı bir cilt çok daha iyidir. Sıradan bir nemlendirici yerine günlük kullanım için kapatıcılı bir CC krem seçin.

3- Nört Parlak Dudaklar

Pembe ve açık renk rujlar tercih edin. PArlatıcınızı birkaç kat olarak uygukayın. Besleyici balmları parlatıcı olarak kullanmayı tercih ederek aynı anda dudak bakımınızıda ihmal etmemiş olursunuz.

4- Tanımlanmış Kaşlar

Kaçlar yıllar içinde hacim kaybedebilir. Kaş kontur ürünleri ile kaşlarınızı mutlaka doldunlaştırıp beslemelisiniz.


5- Çehre Vurgulama

Dogru tonda bir allıkla çene T bölgesi ve elmacık kemiklerinizi ortaya çıkararak yüzünüzün güzelliğini ortaya çıkarabilirsiniz.

6- Ücretsiz Yüz Germe

Saçlarınızı at kuyruğu yaparak elmacık kemiklerinizi daha belirginleştirerek harika bir genç görünüme kavuşabilirsiniz.


ORİFLAME İN MÜTHİŞ ÜRÜNLERİNİ İNDİRİMLİ SATINALMAK İÇİN SİZ DE ÜCRETSİZ ÜYELİK FIRSATINI KAÇIRMAYIN!
ORİFLAME ÜCRETSİZ KAYIT FORMU

Yorumlar