Kalıcı Olması İçin Parfum Nasıl Sürülmeli

Kalıcı Olması İçin Parfum Nasıl Sürülmeli

Parfumünüzün kalıcı olması için farklı yöntemler deniyorsunuzdur mutlaka. Oriflame Parfumünüzü daha kalıcı hale getirmek için Oriflame Önerilerine gözatın...

 Parfum Denemenin En İyi Yolu;

Bir parfum kokusu tam olarak anlayabilmeniz için sadece parfum kagıtlarına sıkmanız yeterli değildir. Aynı parfum farklı tenlerde farklı aromatik koku verecektir. Bu nedenle parfumu mutlaka kendi teninizde denemelisiniz. Özellikle bilek ve parmak uçlarınızı tercih etmelisiniz. Bu noktalar güçlü nabız noktaları oldugu için kokuyu en iyi anlayabileceğiniz noktalardır. Başkasında beğendiğiniz kokuları kendiniz satınaldıgınızda begenmemenizin nedeni aslında bu kokunun sizin teninizle uyumlu olmayışından kaynaklanmaktadır. Şişe de hiçte zevkinize uygun değilmiş gibi buldugunuz bir koku sizi yansıtan gerçek koku olabilir.

Parfümünüzün Kokusu Nasıl Daha Kalıcı Olur;

Öncelikle parfumünüzü nerede muhafaza ettiğiniz çok önemli. Karanlık nemden ve sıcaktan uzak oda sıcaklıgında muhafaza etmeniz çok önemli. Diğer bir önemli nokta ise parfumu nereye sıktıgınız. Parfümü kıyafetlerinizemi yoksa teninizemi sıkacaksınız. Aslında her ikisinede uygulamanız gerekir. Kıyafetlerdeki parfum kokusu çok daha kalıcı olacaktır ancak parfum esas sıcak kokusunu teninizde bırakacaktır. Teninizin özellikle sıcak olan kısımlarına bolca uygulayın.
*Kalıcı Parfum Satınalmak İçin Siz de Ücretsiz Olarak Oriflame e Kayıt Olun!







Yorumlar