Oriflame e Katılın!

Oriflame'in güzellik ve fırsatlarla dolu dünyasına giriş yapmak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir! Lütfen formu büyük harflerle doldurunuz.

 Tüm dünyada milyonlarca başarılı insan Oriflame iş fırsatı ile harika görünüyor, para kazanıyor ve keyifli vakit geçiriyor. Siz de Oriflame iş fırsatı ile hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz! Oriflame'in güzellik ve fırsatlarla dolu dünyasını keşfetmek için şimdi Oriflame'e katılın!

 Neden Oriflame?

Harika Görünün 'Doğal İsveç Kozmetiği' sloganımız; doğadan ilham alan, benzersiz ve yenilikçi ürünlerimizin özünü içerir. Ürünlerimiz; harika görünmenizi sağlamak için, doğal bileşenler ve en son bilimsel teknolojiler kullanılarak geliştirilir.

Para Kazanın Oriflame'in eşsiz kazanç fırsatı ile: Bügün Para Kazanın ve Yarın Hayallerinizi Gerçekleştirin Eğlenin Oriflame ile yeni insanlarla tanışabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir ve heyecan verici yerlere seyahat edebilirsiniz.

 Nasıl başlamalı?

 Öncelikle Güzellik Danışmanı Aday Bilgi Formu'nu doldurun.Nüfus cüzdanı fotokopinizle birlikte Sponsorunuza teslim edin. Bu işlemi internet üzerinden de yapabilirsiniz.Kayıt ücretiniz ilk faturanıza eklenecektir. 2. Oriflame fırsatı ve ürünleri hakkında size bilgi verecek olan Başlangıç Setinizi alın. 3.Yeni kayıt olan Güzellik Danışmanlarımıza özel Hoşgeldiniz Programına dahil olun.

   ORİFLAME ÜYELİK FORMU İÇİN TIKLAYIN!

Yorumlar