Oriflame ile güzellik kararlarınızı hayata geçirin!


Oriflame ile güzellik kararlarınızı hayata geçirin
Yeni Yıl kararları, yılın ilk gününden itibaren yeni başlangıçlar yapmak için kendinize verdiğiniz bir sözlerdir.
Her yeni yıl yeni kararlarla, hayallerle başlar öyle değil mi? Aldığınız bu yeni kararları yılın ilk gününden itibariyle uygulamaya başlarsınız... O kararları hayata geçirmenin yollarını ararsınız.
Gelin size güzellik kararlarınız için sunduğumuz önerilerimize göz atın, yeni yılın güzellik kararlarını Oriflame ile gerçek kılın!
'Bu yıl bakışlarımı unutulmaz kılacağım!’

1. Bu yıl bakışlarımı unutulmaz kılacağım!’ diyorsanız kirpiklerinize hacim ve dolgunluk kazandırın.Daha hacimli ve dolgun kirpiklere sahip olmak için size önerimiz: Hyper Stretch Maskara ve Kirpik Serumu!


2. Parlak ve canlı renklere hayatımda yer açacağım’ diyorsanız o zaman her hafta yep yeni, capcanlı bir renkte bir ruju deneyin. Cesaretinizi kırıp, renklerle tanışırsanız eminiz en maksimum güzelliğinizi keşfedeksiniz!3. Bu yıl kendime vakit ayıracagım’ diyorsanız o zaman gün içinde kendinizi şımartın. Çünkü yoğun ve koşuşturma içinde geçen günlük rütinler cildinizi de olumsuz yönde etkiler. Kendinize ayırdığınız bu kısa zamanda bedeninizi ve zihninizi SPA ürünleri ile arındırın, rahatlayın..

Bu Ürünleri İndirimli Olarak Almak İçin Oriflame Ailesine Katılın!ORİFLAME ÜYELİK FORMU


Yorumlar